Què és GeoloSketching? Manifest GeoloSketcher

Milions d'anys dibuixats

Viatjar amb una llibreta fent croquis i dibuixos s'ha fet sempre, però d’uns anys cap aquí han sorgit diverses iniciatives que ho han posat en valor fomentant la pràctica col·lectiva del dibuix urbà in situ (urban sketching) i l’exposició de les obres resultants a Internet. 

D’altra banda, dibuixar del natural és una eina bàsica en geologia i altres ciències afins. Però a més del seu ús científic i professional també pot tenir una vessant artística, recretiva i  divulgativa. El nostre objectiu és potenciar-ho.

Fer GeoloSketching és la suma de la passió per la geologia i l’art de dibuixar. Si et ve de gust passar de tant en tant un matí gargotejant en companyia i a l'aire lliure, compartir les teves experiències i mostrar la teva obra la xarxa ets GeoloSketcher!

Les trobades GeoloSketcher són periòdiques, obertes i gratuïtes. No es requereix inscripció i no estan dirigides. Les persones participants hi acudeixen pels els seu mitjans i sota al seva total responsabilitat. L'únic compromís és respectar els 8 punts del Manifest GeoloSketcher.


Manifest GeoloSketcher

  1. Ens agrada la geologia i ens agrada dibuixar.
  2. Ens trobem en espais on la geologia es un element rellevant i vistós i ens motiva dibuixar qualsevol dels seus aspectes, no importa l’escala.
  3. Dibuixem in situ allò que observem o el que interpretem a partir del que observem.
  4. Som lliures d’emprar qualsevol tècnica, estil, eina i suport. 
  5. Les nostres trobades son voluntàries, obertes, gratuïtes, no competitives i no remunerades.
  6. Compartim els nostres dibuixos a Internet.
  7. Ens ajudem els uns als altres.
  8. Respectem l’entorn natural, les persones que l’habiten, les seves propietats i els bens públics.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada