Què és GeoloSketching? Manifest GeoloSketcher

Milions d'anys dibuixats

Viatjar amb una llibreta fent croquis i dibuixos s'ha fet sempre, però d’uns anys cap aquí han sorgit diverses iniciatives que ho han posat en valor fomentant la pràctica col·lectiva del dibuix urbà in situ (urban sketching) i l’exposició de les obres resultants a Internet. 

D’altra banda, dibuixar del natural és una eina bàsica en geologia i altres ciències afins. Però a més del seu ús científic i professional també pot tenir una vessant artística, recretiva i  divulgativa. El nostre objectiu és potenciar-ho.

Fer GeoloSketching és la suma de la passió per la geologia i l’art de dibuixar. Si et ve de gust passar de tant en tant un matí gargotejant en companyia i a l'aire lliure, compartir les teves experiències i mostrar la teva obra la xarxa ets GeoloSketcher!

Les trobades GeoloSketcher són periòdiques, obertes i gratuïtes. No es requereix inscripció i no estan dirigides. Les persones participants hi acudeixen pels els seu mitjans i sota al seva total responsabilitat. L'únic compromís és respectar els 8 punts del Manifest GeoloSketcher.


Manifest GeoloSketcher

 1. Ens agrada la geologia i ens agrada dibuixar.
 2. Ens trobem en espais on la geologia es un element rellevant i vistós i ens motiva dibuixar qualsevol dels seus aspectes, no importa l’escala.
 3. Dibuixem in situ allò que observem o el que interpretem a partir del que observem.
 4. Som lliures d’emprar qualsevol tècnica, estil, eina i suport. 
 5. Les nostres trobades son voluntàries, obertes, gratuïtes, no competitives i no remunerades.
 6. Compartim els nostres dibuixos a Internet.
 7. Ens ajudem els uns als altres.
 8. Respectem l’entorn natural, les persones que l’habiten, les seves propietats i els bens públics.
1 comentari:

 1. The effects on most local governments would probably not be giant. However, there probably be} larger effects on a couple of of} local governments that receive a big share of their 1xbet income from cardrooms. For example, one city estimates cardroom payments are about 70 % of its General Fund revenues. At the identical time, tribal-state compacts modified to allow for sports betting could require extra tribal payments to local governments. Proposition 26 would impression both state and native government revenues and costs.

  ResponElimina