dilluns, 6 de novembre del 2017

GeoloSketchesr a les Escletxes del Papiol

Ahir vàrem gaudir de la 4.º trobada GeoloSketcher a les Escletxes del Papiol, un racó de l’àrea metropolitana barcelonina de fàcil accés i que està catalogat en l’Inventari d'Espais d'Interès Geològic a Catalunya. Trobareu informació en aquesta fitxa.

Vàrem reunir-nos cinc dibuixants, i a més, gaudirem de la companyia del fotògraf Jordi Lluís Pi i de l’espeleòloga Montserrat Ubach. Serveixi això per recordar-vos que per venir a aquestes trobades no cal ser geòleg ni considerar-se un bon sketcher; es tracta de passar una estona relaxada observant, dibuixant  i gaudint de la geologia i la natura en general. Si tens curiositat és un bon moment per iniciar-se, parlar amb la gent, observar i preguntar.
Ja tenim al cap la proper trobada. Com serà a l’hivern hem pensat en un lloc a cobert dels elements... però de moment es sorpresa. Estigueu al cas!

I per últim una coseta. Hi ha gent que ens pegunta com és que no fem trobades més sovint i anem aquí i allà... Doncs perquè de moment l’organització de tot plegat corre a càrrec d’una sola persona. Si algú s’anima a donar un cop de mà (bàsicament es tractaria de fer acte de presència al lloc convocat, presentar-se als assistents i fer les fotos; del cartell, la difusió i les xarxes no se’n ha de preocupar) se’n poden fer més sovint. Només cal que m’escrigui i parlem (geolosketchers@gmail.com).

Aquests foren els resultats artístic de la trobada.

La colla GeoloSketcher (falta un company que va haver de marxar abans)
Els dibuixants en acció


Metafotografia


Algunes imatges de les Escletxes

2 comentaris:

  1. Preciosos dibuixos, i el lloc...màgic!

    ResponElimina
  2. Ostres! M'hagués encantat poder acostar-m'hi... Visc al Papiol.
    Fantàstics, els dibuixos

    ResponElimina